Ontdek Terschelling

Met Island Events

Terschelling

Op Terschelling vind je schitterende duinvalleien, bossen, kwelders en ruim dertig kilometer strand. De Terschellinger haven is de enige natuurlijke baai van Nederland. Met de veerboot reis je in 2 uur naar Terschelling vanaf Harlingen. Op de boot kan jouw event al beginnen! Bij aankomst word je begroet door Nederlands beroemdste vuurtoren de ‘Brandaris’, gelegen in het midden van het dorp.

Een greep uit de mogelijkheden op Terschelling:

Hotel Schylge

WestCord Hotel Schylge  ligt aan de baai met uitzicht op de Waddenzee. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op het Waddenwereldergoed, de Waddenzee. Hotel Schylge heeft 98 hotelkamers, vier vergaderzalen en twee bars voor leuke break-out ruimtes.

Bekijk Hotel Schylge

ApartHotel Boschrijck

WestCord ApartHotel Boschrijck is riant en rustig gelegen in de bossen, vlakbij het dorp West-Terschelling. Het hotel biedt twee- tot zespersoons appartementen en beschikt over 3 ruime vergaderzalen.

 

Bekijk ApartHotel Boschrijck

Beide hotels, op loopafstand van elkaar, beschikken over meerdere zalen, restaurants en bars. Het dichtbij gelegen zandstrand is ideaal om uit te waaien en voor strandactiviteiten! Het veranderende tij van hoog en laag water speelt hierin een grote rol.

Meer informatie?

Wij staan altijd voor je klaar om je meer informatie te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op per mail via info@islandevents.nl of bel 06-11746428. Of vraag direct én geheel vrijblijvend een offerte aan!