Samen met uw team

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje op de Wadden

Een bedrijfsuitje op de Wadden is een unieke belevenis voor uw team. Samen met u zorgen wij ervoor dat het een bedrijfsuitje wordt om nooit te vergeten. Van een sportief uitje tot een culinair uitje: Island Events heeft de juiste contacten op de eilanden om dit van A tot Z te verzorgen.

Geef uw team iets om over na te praten en stap op de boot! Zodra u de haven in loopt begint het gevoel 'echt even weg te zijn'. Op de eilanden Vlieland, Terschelling en Ameland is zoveel te zien en beleven - van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Van wadlopen tot raften, van GPS speurtocht tot oesters steken.

Zo kan uw bedrijfsuitje eruit zien

(voorbeeld: Vlieland)

14:00 uur  Overtocht met de veerboot naar Vlieland. Óf kies voor de WestCord Seatender: onze eigen boot die naar Vlieland en Terschelling vaart.

15:00-15:30 uur  Aankomst op het eiland. De bagage is voor vertrek aan de bagageservice overhandigd en wordt naar het hotel naar keuze gebracht: dus geen gesjouw met koffers en tassen!

15:45 uur  Fietstocht over Vlieland naar WestCord Strandhotel Seeduyn (15 minuten).

17:30 uur  Gezamenlijk aperitief op het Noordzee terras en aansluitend diner in de Brassery van Strandhotel Seeduyn.

08:00 uur  Ontbijt in het restaurant.

10:00 uur  Start keuze activiteitenprogramma op het Noordzeestrand.
Keuze uit: powervliegeren, blokarten, beach golfen, handboogschieten, bubble voetbal en raften.

12:00 uur  Lunch in strandpaviljoen ’t Badhuys.

14:00 uur  Gezamenlijk programma: met de Vliehors Expres naar de Sahara van het Noorden, naar de zeehonden en het drenkelingenhuisje.

16:00 uur  Na het activiteitenprogramma heeft iedereen even lekker de tijd voor zichzelf om te ontspannen en zich op te frissen voor het avondprogramma. Gasten kunnen eventueel gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad en sauna of Turks stoombad.

18:00 uur  Aperitief in de Musketierbar.

19:00 uur  Diner in de Noordzee Serre. Aansluitend op het aperitief vindt het diner plaats in onze Noordzee Serre. De naam zegt het al; prachtig uitzicht over de Noordzee!

21:30 uur  Feestavond in strandpaviljoen ’t Badhuys.

08:00 uur  Ontbijt in het restaurant.

11:00 uur  Fietstocht naar de haven, de fietsen worden hier weer ingeleverd. De bagage is bij het hotel afgegeven aan de bagageservice en deze wordt naar de boot gebracht.

11:45 uur  Overtocht met de veerboot van Vlieland naar Harlingen.

13:30 uur  Aankomst Harlingen.

overtocht-rederij-doeksen-westcord-hotels

De Wadden zijn dichterbij dan u denkt!

De Wadden ver weg? Dat valt reuze mee! Vanuit de Randstad kunt u met de auto binnen 75 minuten in Harlingen zijn. Vanaf Holwerd is het slechts 3 kwartier naar Ameland. En daarbij: het gevoel ‘weg te zijn’ begint al zodra u de haven in loopt. Eenmaal op de boot is het alleen nog maar genieten van het prachtige uitzicht. Voor u het weet vaart u de haven binnen en kan het écht beginnen.

Een greep uit de verschillende activiteiten:

Meer informatie?

Wij staan altijd voor u klaar om u meer informatie te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op per mail via info@islandevents.nl of bel 06-21452914. Of vraag direct én geheel vrijblijvend een offerte aan!