Island events

Unieke teambuilding op Vlieland

Een uniek teambuildingsuitje op Vlieland

Organiseer jouw unieke teambuilding op Vlieland om de band binnen jouw team te versterken! Het maakt niet uit of je met een grote of kleine groep komt, de mogelijkheden zijn oneindig. Kies uit activiteiten zoals: blowkarten, uitdagende opdrachten à la Expeditie Robinson of de Vliehors Express. Met Island Events kun je een op maat gemaakt uitje samenstellen. We nemen je graag mee in de mogelijkheden, van activiteiten tot en met eten en overnachten.

Beleef teambuilding op Vlieland!

Ben je dit jaar de pineut om het teambuildingsuitje te organiseren? Geen zorgen, wij helpen je uit de brand! Bij Island Events regelen we jouw teambuilding uitje van A tot Z. Het enige wat jij hoeft te doen: je wensen doorgeven. We hebben een ruim scala aan activiteiten die jullie kunnen ondernemen, zoals: Levend Stratego spelen in de duinen of boogschieten op het strand. En als je echt een unieke ervaring wilt, kun je gaan wadlopen en je eigen oesters plukken van het wad. 

Of ga je voor de ultieme test samen: het Expeditie Robinson spel. Tijdens het spel moet je veel communiceren, strategisch denken en goed samenwerken om obstakels te overwinnen. Kortom, de perfecte teambuilding activiteit! Kom met je team naar Vlieland en ontdek verschillende activiteiten voor jouw unieke teambuilding.

Profiteer van de fiscale voordelen van een teambuilding weekend!

Bij Island Events snappen we maar al te goed dat het budget een flinke rol speelt bij het plannen van jouw teambuilding avonturen. Maar geen zorgen! We staan voor je klaar om je te helpen bij het slim gebruiken van fiscale voordelen, zoals de Werkkostenregeling. Met de Werkkostenregeling kunnen bedrijven bepaalde kosten voor bedrijfsuitjes, zoals teambuildingactiviteiten, opnemen als onbelaste vergoedingen voor hun medewerkers.  Dat betekent dat je kunt genieten van een unieke teambuilding zonder dat het een hap uit je budget neemt. Dus twijfel niet en neem gerust contact met ons op voor meer details over hoe we jou kunnen helpen!

Overnachten op Vlieland

Tijdens je teambuildingsuitje kun je heerlijk genieten van een verblijf in één van onze twee hotels op Vlieland. Of je nu kiest voor het strandhotel Seeduyn of Hotel De Wadden, beide accommodaties zijn voorzien van alle gemakken! Een voorbeeld van hoe jullie teambuildingsuitje er uit kan zien wordt onderstaand weergegeven.

Zo kan jouw teambuilding eruit zien

 09:10 uur: Overtocht met de veerboot naar Vlieland. Of kies voor de WestCord Seatender: onze eigen boot die naar Vlieland en Terschelling vaart.

11:10 uur: Aankomst op Vlieland. De bagage is voor vertrek aan de bagageservice overhandigd en wordt naar het hotel gebracht: dus geen gesjouw met koffers en tassen

12:00 uur: Lunch in strandpaviljoen ’t Badhuys.

13:00 uur: Rit met de Vliehors Expres, deze brengt jullie naar het westelijke puntje van het eiland. Vanaf daar kun je Texel goed zien liggen en zeehonden spotten. Daarna is er een rondleiding bij Fortuna Vlieland en wordt er afgesloten met een bierproeverij! 

16:00 uur: Na het activiteitenprogramma heeft iedereen even lekker de tijd voor zichzelf om te ontspannen en zich op te frissen voor het avondprogramma. Er kan gebruik worden gemaakt van he zwembad, de sauna of het Turks stoombad.

18:30 uur: Aperitief in de Musketiersbar.

19:00 uur: Aansluitend op het aperitief vindt het diner plaats in onze Noordzee Serre. De naam zegt het al: prachtig uitzicht over de Noordzee!

09:00 uur: Heerlijk eilander ontbijtbuffet. 

10:30 uur: Tijd voor activiteiten. Jullie beginnen met een spannende escaperoom. Lukt het jullie om de ruimte binnen een uur te verlaten? Na de escaperoom pakken jullie de fiets om naar de Dorpsstraat te fietsen. 

13:00 uur: Lunch bij Eetcafé ’t Praethuys.

14:30 uur: Dan is het nu tijd voor de ultieme test: het Expeditie Robinson spel. Tijdens het spel moet je veel communiceren, strategisch denken en goed samenwerken om obstakels te overwinnen. Kortom, de perfecte teambuildingactiviteit! 

18:30 uur: Diner bij restaurant de Wadden. Geniet hier van het heerlijke eten dat dit restaurant te bieden heeft. Daarna stappen jullie op de fiets terug naar Strandhotel Seeduyn. Jullie maken je klaar voor een leuk feest!

21:00 uur: Sluit het weekend af met een knallend feest in strandpaviljoen ‘t Badhuys.

08:30 uur: Ontbijt in het restaurant.

11:00 uur: Weer terug naar de haven. De bagage is afgegeven bij de bagageservice en deze wordt naar de boot gebracht.

11:50 uur: Overtocht met de veerboot van Vlieland naar Harlingen.

13:25 uur: Aankomst Harlingen. Jullie teambuildinguitje zit erop!

Waarom Island events?

Island Events staat klaar om jouw unieke teambuilding weekend op Vlieland tot in de puntjes te organiseren. Met open armen verwelkomen we je! Laat de kans om samen met jouw team een onvergetelijke ervaring mee te maken niet liggen. Onze teambuilding weekenden zijn geschikt voor elke groepsgrootte. Van teambuilding activiteiten op het strand tot aan ontspannende excursies door de natuur, wij zorgen voor een programma dat perfect aansluit bij jullie wensen! Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan!

 

“Hi, ik ben Stan. Heb je vragen over Island Events of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op!” 

Neem contact met mij op!

Op de vaste wal bij Harlingen zijn diverse parkeeropties beschikbaar waar je je auto veilig kunt achterlaten. We raden aan om gebruik te maken van lang parkeren aan de Harlingerstraatweg. Dit terrein is dagelijks geopend van 07.00 tot 20.30.

Voor teambuildingsuitjes naar Vlieland kunnen we groepen van verschillende groottes accommoderen. Het maximumaantal hangt af van de beschikbaarheid van accommodaties en activiteiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw specifieke groepsgrootte te bespreken.

Ja, Island Events organiseert het hele jaar door teambuildinguitjes naar Vlieland. Sommige seizoenen bieden unieke activiteiten afhankelijk van het weer, dus elk seizoen heeft zijn charme.

Voor grote groepen kunnen we helpen met het organiseren van groepstickets voor de veerboot. Daarnaast kunnen we speciale arrangementen treffen zoals privévervoer of begeleide transfers. Geef je specifieke behoeften door, en we regelen het vervoer dat het beste past bij jouw groep.

Ja, op Vlieland kan bagagevervoer naar je accommodatie geregeld worden. Bij aankomst op het eiland kan de bagage direct naar de accommodatie gebracht worden, zodat jij en je team zich direct kunnen richten op het programma.

Deze groepen zijn enthousiast over Island Events