Island Events

Teambuilding op de Wadden

Teambuilding op de Wadden

Met z’n allen werken aan hetzelfde doel: (beter leren) samenwerken, overleggen, communiceren en leren van elkaar. De mogelijkheden op de Wadden zijn eindeloos, ga jij de uitdaging aan? Het avontuur begint meteen al op de boot, de focus ligt direct op jouw team.

Teambuildingactiviteiten

Gezelligheid, strand en actie, wat voor activiteit je ook wil doen, wij kunnen het regelen! In het Klimbos op Terschelling kan je op hoogte over diverse hindernissen lopen en tokkelen. Levend stratego spelen in de duinen of boogschieten op het strand, het behoort tot de mogelijkheden. Of ga je wadlopen en vervolgens oesters plukken van het wad?

 

Bekijk activiteiten

Het hele hotel voor jezelf

Hotel de Wadden is een pittoresk familiehotel in de Dorpsstraat van Vlieland. Het hotel heeft 22 kamers en drie restaurants met terrassen. Omdat het een kleinschalig hotel is, leent dit hotel zich uitstekend om exclusief voor je gezelschap af te huren. ’s Avonds rol je vanuit de kroeg zo je bed in!

Bekijk Hotel de Wadden

Beleef het eilandgevoel

Een teambuilding kan je overal doen, maar de Wadden maken het extra bijzonder. Je laat het dagelijkse leven met alle afleidingen achter je op de vaste wal en je kunt samen met jouw team helemaal opgaan in de omgeving. Bovendien kan je niet zomaar terug naar de vaste wal; als de laatste boot vertrekt, dan ben je écht met elkaar. Dat is de charme van de Waddeneilanden.

Zo kan jouw teambuilding eruit zien

(voorbeeld: Terschelling)

09:45 uur  Overtocht met de veerdienst van rederij Doeksen.

11:45 uur  Bagagevervoer en fietsen ophalen bij de fietsverhuurder welke de komende dagen tot je beschikking staan. De fietsverhuurder bezorgt je bagage naar het Hotel.

12:00 uur  Lunchbuffet in de serre van Hotel Schylge waar je een prachtig uitzicht hebt over de Waddenzee en de jachthaven van Terschelling.

13:30 uur  Fietsen naar het Noordzee strand bij West waar de strandactiviteiten plaats vinden.
Keuze uit: Blokarten, raften, boogschieten, beachvolley, beachgolf of powerkiten.

17:30 uur  Na de strandactiviteiten gezamenlijk fietsen naar het hotel. Onze receptionistes staan klaar om je in te checken, gasten hebben even de tijd om zich op te frissen voor het avondprogramma.

18:30 uur  Busvervoer naar Hoorn. 3-gangen diner bij de Groene Weide.

23:00 uur  Bustransfer van de Groene Weide terug naar Hotel Schylge.

08:00 uur  Heerlijk eilander ontbijtbuffet.

10:00 uur  Activiteit: “Wie is de mol op Terschelling”. Actief en sportief teambuilding activiteit met onderweg opdrachten, sport en spel. De broodjeslunch tussen de middag vindt plaats op een prachtige buitenlocatie.

15:00 uur  Vrije tijd

18:00 uur  Aperitief met amuse op het Waddenterras van Hotel Schylge. Prijsuitreiking “Wie is de mol op Terschelling”.

19:00 uur  3- of 4-gangen diner in restaurant Op West. De keukenbrigade van Hotel Schylge zal je verrassen met sensationele smaakcombinaties. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eilander- en seizoensproducten.

21:30 uur  Feest in de Barentszbar. Deze disco bar is voorzien van gezellige zitjes, statafels en een dansvloer. Een DJ kunnen wij voor je verzorgen om het feestje compleet te maken

08:00 uur  Heerlijk eilander ontbijtbuffet & check out. Bagage plaatsen op de verzamelplaats in de lobby.

10:00 uur  Een ieder heeft deze ochtend nog de tijd om te fietsen of winkeltjes te bezoeken op West Terschelling (gasten krijgen bij check out een lunchpakketje mee).

12:00 uur  Fiets in leveren bij de fietsverhuurder en hier kan de bagage worden opgehaald voordat je naar de terminal loopt.

12:30 uur  Overtocht Terschelling –Harlingen met de veerdienst.

14:30 uur  Aankomst Harlingen. Wij wensen je een fijne reis en wel thuis.

Meer informatie?

Wij staan altijd voor je klaar om je meer informatie te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op per mail via info@islandevents.nl of bel 06-11746428. Of vraag direct én geheel vrijblijvend een offerte aan!