Island Events

Unieke teambuilding op de Waddeneilanden

Teambuilding op de Wadden

Met z’n allen werken aan hetzelfde doel: (beter leren) samenwerken, overleggen, communiceren en leren van elkaar. De mogelijkheden op de Wadden zijn eindeloos, ga jij de uitdaging aan? Het avontuur begint meteen al op de boot, de focus ligt direct op jouw team.

Beleef teambuilding op de Waddeneilanden

Bij Island Events regelen we jouw teambuilding uitje van A tot Z. Het enige wat jij hoeft te doen: je wensen doorgeven. We hebben genoeg activiteiten waar je uit kunt kiezen, zoals: Levend Stratego spelen in de duinen of boogschieten op het strand. En als je echt een unieke ervaring wilt, kun je gaan wadlopen en je eigen oesters plukken van het wad. 

Of ga je voor de ultieme test samen: het Expeditie Robinson spel. Tijdens het spel moet je veel communiceren, strategisch denken en goed samenwerken om obstakels te overwinnen. Kortom, de perfecte teambuilding activiteit! Kom met je team naar de Waddeneilanden en ontdek verschillende activiteiten voor jouw unieke teambuilding.

Bekijk activiteiten

Beleef het eilandgevoel

Een teambuilding kan je overal doen, maar de Wadden maken het extra bijzonder. Je laat het dagelijkse leven met alle afleidingen achter je op de vaste wal en je kunt samen met jouw team helemaal opgaan in de omgeving. Bovendien kan je niet zomaar terug naar de vaste wal; als de laatste boot vertrekt, dan ben je écht met elkaar. Dat is de charme van de Waddeneilanden.

Profiteer van de fiscale voordelen van een teambuilding weekend!

Bij Island Events snappen we maar al te goed dat het budget een flinke rol speelt bij het plannen van jouw teambuilding avonturen. Maar geen zorgen! We staan voor je klaar om je te helpen bij het slim gebruiken van fiscale voordelen, zoals de Werkkostenregeling. Met de Werkkostenregeling kunnen bedrijven bepaalde kosten voor bedrijfsuitjes, zoals teambuildingactiviteiten, opnemen als onbelaste vergoedingen voor hun medewerkers.  Dat betekent dat je kunt genieten van een unieke teambuilding zonder dat het een hap uit je budget neemt. Dus twijfel niet en neem gerust contact met ons op voor meer details over hoe we jou kunnen helpen!

Overnachten op Vlieland of Terschelling

Tijdens je teambuildingsuitje kun je heerlijk genieten van een verblijf in één van onze vier hotels op Vlieland of Terschelling. Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken! Een voorbeeld van hoe jullie unieke teambuilding er uit kan zien wordt onderstaand weergegeven.

Zo kan jouw teambuilding eruit zien

(voorbeeld: Terschelling)

09:45 uur  Overtocht met de veerdienst van rederij Doeksen.

11:45 uur  Bagagevervoer en fietsen ophalen bij de fietsverhuurder welke de komende dagen tot je beschikking staan. De fietsverhuurder bezorgt je bagage naar het Hotel.

12:00 uur  Lunchbuffet in de serre van Hotel Schylge waar je een prachtig uitzicht hebt over de Waddenzee en de jachthaven van Terschelling.

13:30 uur  Fietsen naar het Noordzee strand bij West waar de strandactiviteiten plaats vinden.
Keuze uit: Blokarten, raften, boogschieten, beachvolley, beachgolf of powerkiten.

17:30 uur  Na de strandactiviteiten gezamenlijk fietsen naar het hotel. Onze receptionistes staan klaar om je in te checken, gasten hebben even de tijd om zich op te frissen voor het avondprogramma.

18:30 uur  Busvervoer naar Hoorn. 3-gangen diner bij de Groene Weide.

23:00 uur  Bustransfer van de Groene Weide terug naar Hotel Schylge.

08:00 uur  Heerlijk eilander ontbijtbuffet.

10:00 uur  Activiteit: “Wie is de mol op Terschelling”. Actief en sportief teambuilding activiteit met onderweg opdrachten, sport en spel. De broodjeslunch tussen de middag vindt plaats op een prachtige buitenlocatie.

15:00 uur  Vrije tijd

18:00 uur  Aperitief met amuse op het Waddenterras van Hotel Schylge. Prijsuitreiking “Wie is de mol op Terschelling”.

19:00 uur  3- of 4-gangen diner in restaurant Op West. De keukenbrigade van Hotel Schylge zal je verrassen met sensationele smaakcombinaties. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eilander- en seizoensproducten.

21:30 uur  Feest in de Barentszbar. Deze disco bar is voorzien van gezellige zitjes, statafels en een dansvloer. Een DJ kunnen wij voor je verzorgen om het feestje compleet te maken

08:00 uur  Heerlijk eilander ontbijtbuffet & check out. Bagage plaatsen op de verzamelplaats in de lobby.

10:00 uur  Een ieder heeft deze ochtend nog de tijd om te fietsen of winkeltjes te bezoeken op West Terschelling (gasten krijgen bij check out een lunchpakketje mee).

12:00 uur  Fiets in leveren bij de fietsverhuurder en hier kan de bagage worden opgehaald voordat je naar de terminal loopt.

12:30 uur  Overtocht Terschelling –Harlingen met de veerdienst.

14:30 uur  Aankomst Harlingen. Wij wensen je een fijne reis en wel thuis.

Waarom Island events?

Island Events staat klaar om jouw unieke teambuilding weekend op Vlieland tot in de puntjes te organiseren. Met open armen verwelkomen we je! Laat de kans om samen met jouw team een onvergetelijke ervaring mee te maken niet liggen. Onze teambuilding weekenden zijn geschikt voor elke groepsgrootte. Van teambuilding activiteiten op het strand tot aan ontspannende excursies door de natuur, wij zorgen voor een programma dat perfect aansluit bij jullie wensen! Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan!

“Hi, ik ben Stan. Heb je vragen over Island Events of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op!” 

Neem contact met mij op!

Op de vaste wal bij Harlingen zijn diverse parkeeropties beschikbaar waar je je auto veilig kunt achterlaten. We raden aan om gebruik te maken van lang parkeren aan de Harlingerstraatweg. Dit terrein is dagelijks geopend van 07.00 tot 20.30.

Voor teambuildingsuitjes naar Vlieland kunnen we groepen van verschillende groottes accommoderen. Het maximumaantal hangt af van de beschikbaarheid van accommodaties en activiteiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw specifieke groepsgrootte te bespreken.

Ja, Island Events organiseert het hele jaar door teambuildinguitjes naar Vlieland. Sommige seizoenen bieden unieke activiteiten afhankelijk van het weer, dus elk seizoen heeft zijn charme.

Voor grote groepen kunnen we helpen met het organiseren van groepstickets voor de veerboot. Daarnaast kunnen we speciale arrangementen treffen zoals privévervoer of begeleide transfers. Geef je specifieke behoeften door, en we regelen het vervoer dat het beste past bij jouw groep.

Ja, op Vlieland en Terschelling kan bagagevervoer naar je accommodatie geregeld worden. Bij aankomst op het eiland kan de bagage direct naar de accommodatie gebracht worden, zodat jij en je team zich direct kunnen richten op het programma.

Deze groepen zijn enthousiast over Island Events