Waddeneilanden

Island Events

Waddeneilanden - UNESCO Werelderfgoed

Twee keer per dag verandert het Wad compleet. Op het ene moment kijk je tot aan de horizon over de wadplaten, het andere moment heeft de zee het land overgenomen. Een samenspel tussen land en water waardoor er een uniek ecosysteem is ontstaan. Dit bijzondere natuurgebied, dat zich uitstrekt tot aan Denemarken, is daarom uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.


Hierom ga je naar de Wadden voor jouw event

  • Uniek eiland gevoel

    Ver weg van de dagelijkse afleiding, maar dichterbij dan je denkt.

  • Bijzondere locaties

    Vergaderen op het strand of in de duinen. Van 10 tot 400 personen.

  • Out of the box

    Als eilanders beschikken wij over de juiste contacten en lokale kennis.

Vlieland

Geen verkeer of drukke boulevard, maar de geur van de zee en het geruis van de golven. Het Waddeneiland Vlieland heeft één dorpje, voor de rest bestaat het eiland uit puur natuur. Het eiland eindigt in de zandvlakte ‘de Vliehors’.

Op Vlieland bieden wij Strandhotel Seeduyn en Hotel de Wadden.

Bekijk Vlieland

Terschelling

Het UNESCO Werelderfgoed is op dit eiland goed terug te vinden. Duinvalleien, bossen, kwelders , de breedste stranden van Nederland en natuurreservaat Boschplaat: één van de best bewaarde natuurgebieden in West-Europa.

Op Terschelling bieden wij Hotel Schylge en ApartHotel Boschrijck.

Bekijk Terschelling

Meer informatie?

Wij staan altijd voor je klaar om je meer informatie te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op per mail via info@islandevents.nl of bel 06-21452914. Of vraag direct én geheel vrijblijvend een offerte aan!