Island Events

Congres op de Wadden

Congres op de Wadden

De Waddeneilanden lenen zich uitstekend als locatie voor een groot congres. De capaciteit van Vlieland, Terschelling en Ameland is verrassend groot. Bovendien zijn er ook veel unieke locaties op de eilanden voor break-out sessies of andere bijeenkomsten.

overtocht-rederij-doeksen-westcord-hotels

Helemaal weg, gewoon in Nederland

Op het vaste land is het bijna onmogelijk om een groep mensen langer dan een dag bij elkaar te houden. Er is altijd wel iemand die ’s avonds nog naar huis gaat of in de auto stapt. Op de Wadden is dat niet mogelijk; als de laatste boot vertrekt ben je op elkaar aangewezen. Daarvoor hoeft u niet het vliegtuig te pakken, dat vindt u gewoon hier in Nederland. Echter is de reisafstand veel korter, de Wadden zijn dichterbij dan u denkt!

WestCord-Strandhotel-Seeduyn-Vlieland-header (1)

Unieke locaties

Een grote plenaire bijeenkomst in een oude betonningloods, een kennissessie in een kerk of een workshop in een duinpan. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden op de Wadden. Onze hotels zijn de ideale uitvalsbasis voor een meerdaags congres.

KNMT aan het woord

Mark Pijlman namens de KNMT: ‘Een aantal facetten maakt Seeduyn tot een mooie locatie voor de Waddencursus, zoals de ligging aan het strand, de accommodatie, het naastliggende ’t Badhuys, maar ook de ondersteuning vanuit het hotel ten aanzien van de voorbereidingen en het verblijf.’ (…) ‘Hetmooie is dat je gezamenlijk drie dagen op een eiland doorbrengt.’

Lees verder

Meer informatie?

Wij staan altijd voor u klaar om u meer informatie te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op per mail via info@islandevents.nl of bel 06-21452914. Of vraag direct én geheel vrijblijvend een offerte aan!