Ons team

Island Events by WestCord

Wat doen wij?

Island Events organiseert bedrijfsuitjes, teambuildings, congressen, seminars, incentives, productpresentaties, relatie-evenementen op de twee mooiste Waddeneilanden: Vlieland en Terschelling.

Programma op maat

Verrassende en unieke programma’s die aansluiten op jouw doelstellingen, wensen en budget. Wij verzorgen complete evenementen van vervoer, logies, activiteiten tot catering. Deze events worden met zorg én lokale eilander kennis samengesteld.

Island Events Team

Ons Island Events team staat klaar om jou en je gezelschap te ontvangen. Als eilanders beschikken wij over de juiste contacten en lokale kennis met op elk eiland haar eigen gespecialiseerde mensen. Vertrouw de organisatie van jouw events aan ons toe, dan gaan wij tot het uiterste om er een daverend  succes van te maken.

Terschelling

Isa Manschot 

Hoi, ik ben Isa – jouw contactpersoon voor evenementen, meetings en bedrijfsuitjes op Terschelling. Ik ben verantwoordelijk voor het verblijf van groepen in het WestCord Hotel Schylge en ApartHotel Boschrijck.

Daarnaast creëer ik volledig verzorgde programma’s: uniek & op maat gemaakt. Of dit nu gaat om een groot congres in één van onze zalen, of een gezellig familie-/vriendenweekend buiten de deur: uiteraard vertel ik je graag wat dit prachtige eiland allemaal te bieden heeft.

Wanneer mag ik jou en jouw gezelschap ontvangen in de haven van West-Terschelling?

 

Stel je vraag!

Vlieland

Carola Pieper

Hoi, ik ben Carola en samen met Nelleke en Sarah de mensen achter Island Events. Island Events op Vlieland verzorgt de bedrijfsuitjes, congressen, groepsreizen, bruiloften en ga zo maar door!

We zijn gevestigd aan het strand in WestCord StrandHotel Seeduyn, de ideale plek om met je gezelschap te gaan powerkiten of op de Vliehors Express te stappen.

Fiets het hele eiland rond, ga zeehonden spotten op een snelle rib of breng een bezoekje aan de kaasbunker naast de Vuurtoren! Kortom genoeg te beleven op Vlieland, wij helpen je graag!

Stel je vraag!
  • Onze collega's op Vlieland

    Carola Pieper en Nelleke Rikkerink

  • Onze collega's op Terschelling

    Isa Manschot en Ilse Kroeze