Een zakelijk event op de Wadden

Zakelijk event op de Wadden

Op de drie mooiste Waddeneilanden Vlieland, Terschelling of Ameland kan Island Events een bijzonder evenement organiseren, voor groepen van 10 tot 400 personen. Vanaf het moment dat je op de boot stapt, ontsnap je even aan het bedrijfsleven. Bij aankomst op het eiland zorgen de medewerkers van Island Events, samen met de WestCord Hotels medewerkers dat alles geregeld is!

Vergaderen op de Wadden

Wil je ook eens ergens anders vergaderen dan altijd maar op hetzelfde kantoor? Een brainstorm in de natuur, de meeting onderbreken met een strandactiviteit of  gewoon vergaderen op het strand. Maak het hoofd leeg in de schitterende natuur van onze Waddeneilanden.

Vergaderen op de Wadden

Teambuilding op de Wadden

Met z’n allen werken aan hetzelfde doel: (beter leren) samenwerken, overleggen, communiceren en leren van elkaar. De mogelijkheden op de Wadden zijn eindeloos, ga jij de uitdaging aan?

Teambuilding op de Wadden

Bedrijfsuitje op de Wadden

Een personeelsfeest, teamevent, incentive, teambuilding of bedrijfsuitje op de Wadden. Island Events maakt het uniek en onvergetelijk! Het avontuur begint meteen al op de boot. Geniet samen met het hele team van de overtocht naar Terschelling, Vlieland of Ameland.

Bedrijfsuitje op de Wadden

Congres op de Wadden

De Waddeneilanden lenen zich uitstekend als locatie voor een groot congres. De capaciteit van Vlieland, Terschelling en Ameland is verrassend groot. Bovendien zijn er ook veel unieke locaties op de eilanden voor break-out sessies of andere bijeenkomsten.

Congres op de Wadden

Meer informatie?

Wij staan altijd voor je klaar om je meer informatie te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op per mail via info@islandevents.nl of bel 06-21452914. Of vraag direct én geheel vrijblijvend een offerte aan!