Ontdek Vlieland

Met Island Events

Vlieland

Over zee en ver van de woelige wereld genieten van de prachtige natuur. In 2 uur reis je met de veerboot naar Vlieland. Of in 45 minuten met de sneldienst. Indien gewenst kan de bijeenkomst al aan boord beginnen! Met een inwoners aantal van rond de 1100 is Vlieland pittoresk en overzichtelijk met 1 dorp.

Een greep uit de mogelijkheden op Vlieland:

Strandhotel Seeduyn

WestCord Strandhotel Seeduyn is de perfecte uitvalsbasis voor een één- of meerdaags event, groot of klein. Het hotel ligt aan het Noordzeestrand met 150 hotelkamers en appartementen, diverse vergaderzalen en restaurants. Dé plek voor een ultieme eilandbeleving.

Bekijk Strandhotel Seeduyn

Hotel de Wadden

Ook een verblijf bij het kleinschalige WestCord Hotel De Wadden, 22 hotelkamers, behoort tot de mogelijkheden tijdens jouw event op Vlieland. Welke ook exclusief is af te huren voor je gezelschap.

Bekijk Hotel de Wadden

Strandpaviljoen 't Badhuys

Met strandpaviljoen ’t Badhuys – in juli 2017 verkozen beste tot strandpaviljoen van het jaar – op loopafstand, de locatie voor jouw feestavond!

Ga met de Vliehors Express naar de punt van de Vliehors om zeehonden te spotten.

Meer informatie?

Wij staan altijd voor je klaar om je meer informatie te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op per mail via info@islandevents.nl of bel 06-11746428. Of vraag direct én geheel vrijblijvend een offerte aan!