Vamos a la playa

Keuze uit o.a. blokarten, branding raften, beachvolleybal en nog veel meer!

Blokarten 

Bij blokarten zit je in een buggy met drie wielen en een zeil. De wind zorgt ervoor dat je met grote snelheden over het strand kunt rijden. Blokarten, eigenlijk dus strandzeilen, is een strandactiviteit vol actie en avontuur. Na een korte inleiding en de nodige instructies, leren we je graag hoe je met een blokart kunt trimmen, bochten kunt draaien, keren en de snelheid op kunt voeren. Met blokarten kan je snelheden van wel 10 tot 60 kilometer per uur halen.

Branding raften

Raften in de branding van Ameland is leuk, spannend, humoristisch en avontuurlijk. Durf jij de golven van de Noordzee te trotseren? Nadat je van ons een wetsuit, zwemvest, helm en peddel hebt ontvangen, ga je met de instructeur de zee in. Na een korte instructie over het besturen van de raft en de technieken die hierbij nodig zijn, ben je klaar om te gaan branding raften. Een spectaculaire wateractiviteit, waarbij de wind de hoogte van de golven bepaald.

Beachvolleybal 

Beachvolleybal op Ameland is een heerlijk activiteit voor iedereen die lekker actief bezig wil zijn. Bij Ameland Adventure maken we deze leuke strandactiviteit geschikt voor zowel jong als oud, iedereen kan deelnemen. Na een korte introductie en uitleg gaan jullie in teams aan de slag. Afhankelijk van het fanatisme van het team gaat er gevallen, gedoken, gesprongen en gesmasht worden. De volgende dag zal je ongetwijfeld nog zand vinden in je haar, maar dat is het zeker waard!

En nog veel meer activiteiten

Beachgolf, Mega suppen, (2 suppboarden voor max. 10 per board), Powerkiten, Golfsurfen, Kitebuggyen, Expeditie Ameland, Boogschieten, Bubble voetbal, Discogolf, Zeskamp, Archery tag, Ultimate frisbee, GPS tocht, Beach La-Crosse en Suppen.