Ameland

Island Events

Ameland

Steek het Wad over in slechts 45 minuten en kom letterlijk los van de vaste wal. Ervaar de authenticiteit, gemoedelijkheid en gastvrijheid waar Ameland om bekend staat. Met de wadtaxi vaart u zelfs al binnen 15 minuten naar ‘de overkant’. De vele afvaarten van de veerboot maakt het eenvoudig om in te spelen op de wensen van aankomst en vertrektijden. Voor de echte sportievelingen is er de uitdaging om wadlopend naar het eiland te gaan. Een 3,5 uur durende tocht door slik en slijk langs mosselbanken en zandbanken. En ontmoet misschien een echte wadbewoner, de zeehond.

Een greep uit de mogelijkheden op Ameland:

Binnen 20 minuten bent u op Ameland!

Geen zin in de reguliere veerdienst of wilt u nóg sneller op Ameland zijn? Met de Sneldienst bent u binnen 20 minuten aan de overkant. Er kunnen maar liefst 47 personen op de Sneldienst, dus deze service is ideaal voor kleinere groepen. Vanaf de veerhaven is het slechts een kwartiertje fietsen naar het hotel of 10 minuten met de taxi.

Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee is gelegen in het dorpje Nes op 10 minuten loopafstand van het Noordzee strand. Het hotel heeft 110 kamers en appartementen en beschikt over meerdere zalen, een restaurant en bar.

Bekijk Hotel Noordsee

Meer informatie?

Wij staan altijd voor u klaar om u meer informatie te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op per mail via info@islandevents.nl of bel 06-21452914. Of vraag direct én geheel vrijblijvend een offerte aan!