Onze gasten aan het woord

KNMT

Mark Pijlman namens de KNMT: “Een aantal facetten maakt Seeduyn tot een mooie locatie voor de Waddencursus, zoals de ligging aan het strand, de accommodatie, het naastliggende ’t Badhuys, maar ook de ondersteuning vanuit het hotel ten aanzien van de voorbereidingen en het verblijf. (…) Het mooie is dat je gezamenlijk drie dagen op een eiland doorbrengt.”

Lees verder

BDL Grouptravel

Betsy Diender-Lohuis namens BDL Grouptravel: “In oktober 2019 heb ik een event op Vlieland mogen organiseren in samenwerking met Island Events. De groep van zo’n 60 personen heeft twee fantastische dagen gehad. Met een prachtige fietstocht inclusief diverse (eetbare) verrassingen, een rit met de Vliehors-Express, een actief strand/spelprogramma met echt voor elk wat wils en supergemotiveerde begeleiders en heerlijk eten op diverse locaties.”

Lees verder

Education4Care

Marloes van Heist namens Education4Care: “Ik organiseer nu voor het 25e jaar nascholingscursussen voor huisartsen in Strandhotel Seeduyn op Vlieland. (…) De professionele en toch zeer persoonlijke begeleiding van de medewerkers, zowel tijdens de voorbereiding als gedurende het verblijf, maakt een nascholingscursus in Seeduyn altijd tot een feest!”

Lees verder

CT groep

Ger Plat namens de CT groep: “De CT-groep organiseert al meer dan 10 jaar nascholingscursussen voor professionals in de huisartsenpraktijk op Terschelling. De Terschelling-cursus voor doktersassistentes is al jaren een succes. Twee keer per jaar verblijven we drie dagen op het mooie Terschelling in WestCord ApartHotel Boschrijck. Dit is een prachtige trainingslocatie. Prettige zalen, het team van het hotel faciliteert de trainingsdagen perfect. De cursisten waarderen hun verblijf in het hotel gemiddeld met een 9 (op een schaal van 1-10). Sinds 2019 bieden we er ook een driedaase nascholing voor praktijkmanagers aan. Ook deze doelgroep is zeer tevreden over de locatie van de training. Kortom, ApartHotel Boschrijck is een heerlijke locatie om meerdaagse trainingen te verzorgen, het is fijn werken voor de trainers, de cursisten waarderen het hotel en genieten ook nog eens van het prachtige eiland.”

iMeedu

“Al enige jaren kom ik met mijn bureau in Medische Educatie ‘iMeedu’ met veel plezier naar WestCord Hotel Schylge waarbij Island Events alle zaken rondom mijn nascholing voor de 1e lijn super goed verzorgd. De begeleiding is prettig en de locatie uiteraard geweldig, mijn jaarlijkse aanwezigheid met de nascholing probeer ik dus nog lang te continueren.”

TCM

“Island Events biedt professionele en logistieke ondersteuning bij de organisatie van onze medische bijeenkomsten op Terschelling. TCM werkt al vele jaren en met veel plezier samen met Island Events & WestCord Hotels.”