Wie zijn wij?

Island Events organiseert bedrijfsuitjes, teambuildings, congressen, seminars, incentives, productpresentaties, relatie-evenementen op de drie mooiste Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland.

Programma op maat

Verrassende en op maat gemaakt programma’s die aansluiten bij de gestelde doelstellingen, wensen en budget? Wij verzorgen complete events, met vervoer, logies en catering, met zorg én lokale eilander kennis zijn samengesteld.

Professioneel & enthousiast

Ons team staat klaar om u en uw gezelschap te ontvangen. Als eilanders beschikken wij over de juiste contacten en lokale kennis met op elk eiland haar eigen gespecialiseerde mensen.

Island Events, een ervaren en betrouwbare organisatie, die altijd tot het uiterste gaat om uw evenement tot een succes te maken.


Het Island Events team

 

island-events-wadden-vlieland-terschelling-ameland-carola-pieper  island-events-wadden-vlieland-terschelling-ameland-wendy-edwards island-events-wadden-vlieland-terschelling-ameland-gertjan-van-der-laag island-events-wadden-vlieland-terschelling-ameland-karen-van-der-leest
Vlieland Terschelling  Ameland Algemeen
 Carola Pieper Wendy Edwards  Gert Jan van der Laag  Karen van der Leest