Eilanden

Het Wad is een wereld op zich, een wereld met twee gezichten waar om de beurt eb en vloed, zand en water heersen. Als parels aan een snoer liggen de Nederlandse Waddeneilanden in de Waddenzee, parels met elk een eigen karakter.

De Waddeneilanden bruisen van het leven. De natuur leeft er volop. Op alle Waddeneilanden vind je rust, ruimte, strand, duinen en kilometers vergezichten over de Noord- en Waddenzee.

Vergaderen op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden VlielandTerschelling en Ameland  zijn de perfecte locatie voor al uw teambuilding sessies, meetings, vergaderingen, incentives, bedrijfsuitjes, familie-uitjes en alles wat te vieren is! Zodra u aan boord stapt voor de overtocht begint uw evenement al. De eilanden zijn een prachtig decor voor eindeloze mogelijkheden voor activiteiten in de natuur, op het strand of middenin het bos. In combinatie met het eilandgevoel wordt uw evenement een belevenis die uw gasten niet snel zullen vergeten!

WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland

Tijdens het verblijf op de Waddeneilanden is het mogelijk om te overnachten in een WestCord Hotel. Tevens zijn de hotels en haar faciliteiten uitstekende locaties voor je vergadering, congres of bruiloftsfeest. Samen met lokale partners zet Island Events een uitdagend programma neer dat volledig aansluit bij uw wensen, doelgroep en budget.