Teambuilding

Met z’n allen werken aan hetzelfde doel: (beter leren) samenwerken, overleggen, communiceren en leren van elkaar. Island Events biedt diverse teambuildingsactiviteiten om uw team nader tot elkaar te brengen.

Island Games

De Island Games is het ideale teambuildingsuitje. De activiteiten zijn gericht op perfectionisme, stress, concentratie, samenwerking, kracht, tactiek en uiteraard heel veel plezier. Waar liggen de kwaliteiten binnen de groep en wie beheerst ze het beste? Deelnemen aan de Island Games is de unieke manier om elkaar beter te leren kennen in de prachtige natuur die Terschelling rijk is. Opdrachten worden per fiets, step en lopend uitgevoerd.

Klimbos Klimdaris op Terschelling

Een bijzondere ervaring in het bos van West-Terschelling! Na een uitgebreide instructie en de uitleg van ons veilige clic-it systeem kun je op hoogte diverse hindernissen over lopen, klimmen, klauteren en tokkelen. De CLiC-iT is een self-belay systeem waarmee u geheel zelfstandig én 100% veilig een parcours van het klimbos kunt beleven. Het geïntegreerde veiligheidssysteem zorgt er voor dat de gebruiker altijd maar één karabiner kan ontgrendelen en zichzelf dus nooit los kan koppelen van het parcours. Behendigheid en kracht worden hierbij geoefend.


Bekijk hier een voorbeeldprogramma van een teambuilding op Terschelling