Haka workshop

Tijdens een Haka workshops gaat u met uw team aan de slag met de beroemde 'Ka Mate haka', deze haka wordt onder andere uitgevoerd door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam en is erg energiek en krachtig!

Er kunnen verschillende vormen workshops, uitvoeringen en thema’s worden aangeboden in de beroemde Nieuw-Zeelandse haka. Op deze manier kunnen we deze precies op uw event of doelstelling kunnen afstemmen.

Kort en krachtig
De ‘kort en krachtig’ workshop is een voornamelijk een energizer die veel geboekt wordt als onderbreking van een vergaderdag of als kick-off van een evenement, hierin ligt de nadruk vooral op bewegen en wordt er minder extra informatie gegeven. We gebruiken een aantal krachtige en dynamische stukken uit de beroemde Ka Mate haka en breien dit tot een geheel zodat uw deelnemers (weer) helemaal opgepept zijn!

Indrukwekkend en intensief
Tijdens ‘indrukwekkend en intensief’ workshop beginnen we met een kort stukje achtergrond en geschiedenis waarna we gauw aan de slag gaan met bewegen en de Ka Mate haka. Bij deze workshopvorm gaan we dieper in op de achterliggende waarden van haka en hoe deze in het team in te zetten. Tijdens deze workshop zullen ook we de deelnemers tegenover elkaar zetten en zijn er andere soortgelijke uitdagende elementen! Aan het einde van deze workshop is de groep in staat om deze krachtige en beroemde haka zelfstandig uit te voeren!

Ultimate experience
De ‘Ultimate experience’ begint hetzelfde als de workshop van 60 minuten. Hierna krijgt u echter een keuze; we kunnen een tweede korte haka met de groep instuderen, of we maken met de groep ter plekke een korte eigen variant op haka. In deze eigen variant kunnen we zaken verwerken als de (bedrijfs)doelen, hetgeen het team bindt, en wat de groep naar de wereld uit wil stralen! Hiermee heeft u niet alleen een unieke ervaring maar ook een herhaalbaar resultaat! Een andere optie is om, net als bij Shire, de groep op te delen in kleine groepen. Deze groepen gaan vervolgens onder begeleiding aan de slag me hetgeen ze geleerd hebben, hierna komen ze bij elkaar terug om als het ware te ‘battlen’.

Andere wensen?
Mocht uw voorkeur uitgaan naar een andere tijdsduur voor een workshop dan kan dit uiteraard ook, de inhoud is altijd bespreekbaar. Als u een speciale insteek voor de workshop heeft, zoals teambuilding – dit kan verwerkt worden in de workshop.