Evenementen in de minst zakelijke omgeving van Nederland

Island Events is jouw partner voor een event op de Wadden

50 jaar ervaring in het organiseren en hosten van evenementen

Een zakelijk event, trouwen, vergaderen of een weekend weg met je vriendengroep op de Waddeneilanden.

Op zoek naar een unieke locatie én een unieke belevenis voor jouw event? Island Events verzorgt op maat gemaakte programma's op Vlieland en Terschelling. Als eilanders beschikken wij over de juiste kennis om jouw event tot een succes te brengen.

Ook voor meetings of congressen ben je bij Island Events aan het juiste adres. Met onze contacten op de eilanden zorgen wij voor een geslaagde bijeenkomst. Combineer een meeting of congres met een eilander activiteit: boogschieten op het strand, blokarten of branding raften.

Deze bedrijven gingen je o.a. voor:

Op maat en met persoonlijke aandacht

Island Events verzorgt jouw meeting, bedrijfsuitje of event van A tot Z. Altijd op maat gemaakt en perfect aansluitend op jouw wensen en budget. Van vervoer tot overnachting en van vergaderruimte tot breakout activiteit.

Bekijk de mogelijkheden

De KNMT is een vaste gast bij één van onze hotels.

Mark Pijlman namens de KNMT: “Een aantal facetten maakt Seeduyn tot een mooie locatie voor de Waddencursus, zoals de ligging aan het strand, de accommodatie, het naastliggende ’t Badhuys, maar ook de ondersteuning vanuit het hotel ten aanzien van de voorbereidingen en het verblijf. (…) Het mooie is dat je gezamenlijk drie dagen op een eiland doorbrengt.”

Bekijk meer reviews

Meer informatie?

Wij staan altijd voor je klaar om je meer informatie te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op per mail via info@islandevents.nl of bel 06-11 74 64 28. Of vraag direct én geheel vrijblijvend een offerte aan!

Direct offerte aanvragen

Over Island Events

Island Events is het evenementenbureau van WestCord Hotels. Island Events organiseert teambuildings, congressen, seminars, incentives, relatie-evenementen, productpresentaties en bedrijfsuitjes op de drie mooiste Waddeneilanden: Vlieland en Terschelling.

Island Events verzorgt verrassende en op maat gemaakt programma’s die aansluiten bij de gestelde doelstellingen, wensen en budget. Van A tot Z; alles wordt voor je uit handen genomen: complete events, met vervoer, logies en catering, die met zorg én lokale eilander kennis. Met 5 prachtige hotels op de eilanden is de overnachting ook altijd tot in de puntjes geregeld.