Vlieland

Over zee en ver van de woelige wereld genieten van de prachtige natuur. In 2 uur reist u met de veerboot naar Vlieland, indien gewenst kan de bijeenkomst al aan boord beginnen!

Alle zorg uit handen

De Island Events medewerkers op Vlieland staan klaar voor u en uw gezelschap en nemen alle zorg uit handen. Als eilandbewoners hebben zij alle lokale kennis in huis om zo uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Op Vlieland biedt Island Events een breed en gevarieerd pakket aan activiteiten aan, deze kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld een vergadering of seminar. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een teambuilding sessie.

Op Vlieland verplaatst men zich per fiets of lopend, auto’s zijn niet toegestaan voor niet-bewoners van Vlieland. Er heerst een weldadige rust! Prachtige zandstranden strekken zich aan de noordkant uit over de gehele lengte van Vlieland.

WestCord Hotels op Vlieland

WestCord Strandhotel Seeduyn is de perfecte uitvalsbasis voor een- of meerdaags event, groot of klein. Met 150 hotelkamers en appartementen, diverse vergaderzalen, restaurants en natuurlijk het strand récht voor de deur heeft het alle ingrediënten voor een gevarieerd én verrassend programma!

Ook een verblijf bij het kleinschalige WestCord Hotel De Wadden, 22 hotelkamers, behoort tot de mogelijkheden tijdens uw event op Vlieland.

Vergaderzalen op Vlieland

De vergaderaccommodatie op Vlieland is gevestigd in WestCord Strandhotel Seeduyn.

Bekijk hier de vergaderzalen voor uw bijeenkomst op Vlieland.