Terschelling

Op Terschelling vindt u duinvalleien, bossen, kwelders en ruim dertig kilometer strand. De haven van Terschelling is de enige natuurlijke baai van Nederland.

Met de veerboot reist u in 2 uur naar Terschelling vanaf Harlingen. Op de boot kan uw event al beginnen! Bij aankomst wordt u begroet door Neerland’s beroemdste vuurtoren de ‘Brandaris’, gelegen in het midden van het dorp.

Alle zorg uit handen

De Island Events medewerkers op Terschelling staan klaar voor u en uw gezelschap en nemen alle zorg uit handen. Als eilandbewoners hebben zij alle lokale kennis in huis om zo uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Bij aankomst wordt u begroet door Neerland’s beroemdste vuurtoren de ‘Brandaris’, gelegen in het midden van het dorp

WestCord Hotels op Terschelling

Zowel WestCord Hotel Schylge, gelegen aan de baai, als WestCord ApartHotel Boschrijck, gelegen in de bossen beschikken over meedere zalen, restaurants en bars. Het dichtbij gelegen zandstrand is ideaal om uit te waaien en voor strandactiviteiten, het veranderende tij van hoog en laag water hierin een grote rol.

Met plezier organiseert Island Events een wandeling over de Boschplaat of een wadloop excursie met na afloop oesters proeven op het wad.

Vergaderzalen op Terschelling

Onze vergaderaccommodaties op Terschelling zijn gevestigd in WestCord Hotel Schylge en WestCord ApartHotel Boschrijck.

Bekijk hier de vergaderzalen voor uw bijeenkomst op Terschelling.