Ameland

Steek het Wad over in slechts 45 minuten en kom letterlijk los van de vaste wal. Ervaar de authenticiteit, gemoedelijkheid en gastvrijheid waar Ameland om bekend staat. Met de wadtaxi vaart u zelfs al binnen 15 minuten naar ‘de overkant’. De vele afvaarten van de veerboot maakt het eenvoudig om in te spelen op de wensen van aankomst en vertrektijden.

Voor de echte sportievelingen is er de uitdaging om wadlopend naar het eiland te gaan. Een 3,5 uur durende tocht door slik en slijk langs mosselbanken en zandbanken. En ontmoet misschien een echte wadbewoner, de zeehond.

Alle zorg uit handen

De Island Events medewerkers op Ameland staan klaar voor u en uw gezelschap en nemen alle zorg uit handen. Als eilandbewoners hebben zij alle lokale kennis in huis om zo uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Geniet van de uitgestrekte stranden waar u met elkaar heerlijk kunt uitwaaien en strandactiveiten als beachgolf, powerkiten en strandzeilen kunt ondernemen.

Ervaar de authenticiteit, gemoedelijkheid en gastvrijheid waar Ameland om bekend staat. Met de wadtaxi vaart u zelfs al binnen 15 minuten naar ‘de overkant’.

WestCord Hotels op Ameland

WestCord Hotel Noordsee is gelegen in het dorpje Nes. Het hotel beschikt over meedere zalen, een restaurant en bar. Het hotel is een gemakkelijk opstartpunt voor vele routes die over het eiland lopen, van het strand tot de duinen en de verschillende dorpen op Ameland.

Island Events neemt u graag het eiland over om het ‘eilander gevoel’ te beleven.

Vergaderzalen op Ameland

Onze vergaderaccommodatie op Ameland is gevestigd in WestCord Hotel Noordsee.

Bekijk hier de vergaderzalen voor uw bijeenkomst op Ameland.