Vergaderen op Ameland

Vergaderen op een unieke locatie, in alle rust van het mooie Waddeneiland Ameland. Het voordeel van Ameland, ten opzichte van bijvoorbeeld Terschelling of Vlieland is dat je er al binnen 45 minuten bent met de boot! Op het gastvrije Ameland staan de medewerkers van Island Events en WestCord Hotels vervolgens voor je klaar om alles voor je te regelen. Er is keuze uit een 2- of 3-daags vergaderarrangement op Ameland.

Bij aankomst staat er een taxi voor jullie klaar om je naar WestCord Hotel Noordsee te brengen. De komende 2 of 3 dagen staat de vergaderzaal in het hotel helemaal tot jullie beschikking, inclusief de benodigde apparatuur. De lunch wordt alle dagen verzorgd in het hotel. Na afloop van dag 1 (en dag 2) wordt er in Vincenzo Grand Cafe Restaurant in Hotel Noordsee een heerlijk 3-gangen diner bereid.

Jullie overnachten in een comfortabele kamer in het hotel. ’s Ochtends wacht een uitgebreid ontbijtbuffet op jullie, zodat de tweede en/of derde vergaderdag met goede energie kan beginnen. Bij het 3-daagse vergaderarrangement kan er ook gekozen worden voor een derde halve vergaderdag en een halve dag strandactiviteit.

Aan het einde van de dag staat de taxi klaar bij het hotel om jullie weer terug te brengen naar de boot.