Nieuw!

Sportief Terschelling

Op de Waddeneilanden ben je er even helemaal tussenuit. Het begint al met de boottocht over de Waddenzee en wanneer je bent aangekomen op Terschelling bevind je je in een totaal andere omgeving. Een open visie, nieuwe ideeën en inspiratie hebben een positieve invloed op jouw team of gezelschap.

Sportief Terschelling

Dag 1 begint met de overtocht van Harlingen naar Terschelling. Rond het middaguur komt u aan op het Terschelling. Daar wordt u ontvangen door de hostess van Island Events die u naar de fietsverhuurder begeleidt. De fietsverhuurder brengt uw bagage naar het hotel. Vervolgens fietst u naar een prachtige buitenlocatie waar de lunch geserveerd wordt (bij slecht weer in Westcord Hotel Schylge).

’s Middags is het tijd voor sportiviteit: blokarten en powerkiten op het strand. Na deze inspanningen kunt u inchecken bij het hotel en even ontspannen en opfrissen.

s Avonds verrassen sterren-chefkok Ton van Scheppingen en zijn de keukenbrigade u met een heerlijk 3-gangen diner mét prachtig uitzicht over de Waddenzee en de Terschellinger haven. Aansluitend staat er een gezellige avondtocht op het programma, een rit met paard en wagen gevolgd door een kampvuur. Bij het kampvuur worden echte Terschellinger verhalen verteld terwijl een accordeonist een vrolijk deuntje op de achtergrond speelt en u een echte juttersbitter proeft.

De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt klaar. Na het uitchecken is het wederom tijd voor sportiviteit: Klimbos Klimdaris of een GPS-tocht per fiets. Klimbos Klimdaris is een bijzondere ervaring in het bos van West-Terschelling: hindernissen, klimmen, klauteren en tokkelen. Een GPS-tocht per fiets is een fietsroute met behulp van een GPS apparaat. De tocht leid je door de meest afgelegen plaatsen in de Terschellinger natuur.

Om 12.30 vertrekt de boot weer naar Harlingen.