Een dagje Vlieland

Beleef het eiland!

Een dagje Vlieland

Rederij Doeksen verzorgt de reguliere veerdienst naar Vlieland. Vanuit Harlingen vertrekt de veerboot Ms Vlieland om 8.45 uur en brengt u in anderhalf uur naar Vlieland. Tijdens de overtocht geniet u van het uitzicht over het Wad. Aangekomen op Vlieland ruikt u de zilte zeelucht. U bent er helemaal tussenuit! Je loopt linksaf de Dorpsstraat in. Hier kunt u een fiets in ontvangst nemen. Op naar het Noordzeestrand!

U gaat het strand op: de outdoorafdeling staat al te wachten, het wordt een sportieve middag! Ga bijvoorbeeld powerkiten, handboogschieten of doe mee aan uw eigen versie van Expeditie Robinson.’s Middags staat er een heerlijke lunch voor u klaar in strandpaviljoen ’t Badhuys. Op eigen initiatief kunt u het dorpje Oost-Vlieland verkennen: lekker een terrasje pakken of juist de kleine knusse winkeltjes in duiken voor een mooie vondst.

Om 17.00 uur gaat de hoorn en gaan de trossen los en begint de overtocht van Vlieland naar Harlingen. Een dagje Vlieland vliegt voorbij!

Wanneer u met meer dan 20 personen bent, kan ook de privécharter de MS Petra ingezet worden. Dit motorschip brengt u in twee uur van Harlingen naar Vlieland. U kunt zelf aangeven hoe laat u wenst te vertrekken. Deze boot is exclusief voor uw gezelschap gereserveerd.