Bruidskapsel & make-up

Op je best eruit zien op de mooiste dag van je leven? Je hebt je bijzondere trouwjurk, speciale schoenen.. Daar hoort ook een bijzonder kapsel en bijzondere make-up bij. Laat je haar en make-up doen door de kapsters en visagisten van WellCome Wellness bij Strandhotel Seeduyn. Van dagmake-up tot een proefkapsel en van manicure tot pedicure: verschijn op je speciale dag op je paasbest!

Op je speciale dag op je paasbest eruit zien!

Proef make-up bruid (± 45-60 minuten)

Het gebruik maken van de proef make-up raden wij sterk aan voor een belangrijke dag als je bruiloft. Door eerst een proefmake-up te doen, weet je zeker dat je er fantastisch uit zal zien en het voorkomt vertraging op de dag dat je gaat trouwen. De make-up wordt geheel in overleg en naar je wens aangebracht.

Bruids make-up (± 30 minuten)

De make-up wordt volgens het plan dat gemaakt is bij de proef make-up aangebracht. Vantevoren brengen wij een ampul aan. De make-up zal op een goed verzorgde huid er nog mooier uitzien. Je krijgt een lipverzorging mee om de lippen in de loop van de dag bij te werken.

Bruids make-up zonder proef make-up (± 60 minuten)

De make-up wordt aangebracht in overleg. Vantevoren wordt er een ampul aangebracht. De make-up zal er op een goed verzorgde huid nog mooier uitzien. Je krijgt een lipverzorging mee om in de loop van de dag de lippen bij te werken.

Bruidskapsel

Laat je in WellCome Wellness Vlieland adviseren over een bijzonder bruidskapsel. Wat past bij jou, bij jou gezicht en bij de sfeer? Een bruidskapsel bij WellCome Wellness Vlieland is altijd inclusief een proefkapsel, advies en de spelden.

Manicure, pedicure & nagels lakken

Laat je handen en/of voeten goed verzorgd voor de dag komen op deze speciale dag. Misschien trouwen jullie wel buiten, met de voeten in het zand! In WellCome Wellness Vlieland kun je terecht voor een manicure, pedicure en om je nagels professioneel te laten lakken.